Ple extraordinari - conveni estació de tren

Des d’Ara Parets ERC diem SÍ a la nova estació de tren de Parets, diem SÍ al park & ride que vam liderar conjuntament des del Govern Plural, recuperant un vell projecte de 2010, durant l'alcaldia de Joan Seguer.

«La gent d’esquerres no treballem en aquest plenari per passar a la història ni perquè ningú ens posi medalles o reconeixements. La gent d’esquerres treballem per l’interès general dels paretans i paretanes, treballem pel bé comú i ho fem per damunt dels personalismes».

«Dels que hi havia en el 2010, dels que hi vàrem ser entre 2019 i 2021, dels que hi són ara mateix o dels que hi seran el 2024 o més endavant quan s’executin les obres».

«Ho dèiem quan lideràvem el Govern Plural i ho diem ara des de l’oposició, comptin amb Ara Parets ERC en tot allò que puguem ajudar en aquest i altres projectes, perquè a nosaltres ens mou l’interès general i la millora de la qualitat de vida dels paretans i paretanes, que necessiten solucions i alternatives a les noves mobilitats que s’estan imposant».