Enllumenat passeig fluvial Parets

La tardor de 2020, el Govern Plural va adjudicar els treballs per instal·lar l’enllumenat en el tram del passeig fluvial comprès entre les pistes municipals de petanca i el límit amb el terme municipal de Lliçà de Vall, que havia de millorar la il·luminació del veïnat del barri de la Sínia.

L’actuació, que vam deixar amb partida pressupostària consignada, ha estat aturada pel nou Govern sorgit de la moció de censura.

De fet, la regidora d’Urbanisme va treure pit en el darrer ple abans de vacances d’haver paralitzat aquesta millora pel nostre poble.

Des d’Ara Parets ERC i malgrat el Govern Socialista vagi a la contra continuem reclamant que es compleixi amb l’acord de la Junta de Govern i es col·loquin els punts de llum amb plaques fotovoltaiques en aquest tram del passeig fluvial.

És una demanda de molta de la ciutadania de Parets que cada dia utilitza aquest espai per passejar, fer esport, també pel veïnat de la Sínia i està més que justificat per motius de seguretat ciutadana, en tractar-se d’una de les zones més fosques de la població.