Retard en Comissaria Policia a IVECO (6-5-2021)

El nou govern sorgit de la moció de censura es va afanyar durant les primeres setmanes de febrer a visitar les obres de la nova comissaria de la Policia Local, al sector IVECO, i va anunciar que a l'abril, després de Setmana Santa, es faria tot el trasllat.

Som a començament de maig i avui dia PSC i Sumem incompleixen aquell anunci i guarden silenci sobre el calendari d'obertura no tan sols de la nova comissaria sinó també de la resta de serveis municipals que hi aniran com l'SLOP, Promoció Econòmica i Empresa o el Jutjat de Pau.

Des d'Ara Parets ERC lamentem també que el nou govern no ha convocat encara el procés de selecció per triar una de les dues noves places d'agents de la Policia Local, que el Govern Plural va crear en la plantilla de l'any passat.

El pressupost 2021 va preveure partida econòmica per a un nou agent, a partir del mes de juny.

Novament tots aquests fets ens demostren que la moció de censura només va servir per alentir i paralitzar tots els projectes endegats per l'anterior govern.

«La inacció, paràlisi i lentitud és la tònica de la coalició de PSC i Sumem, que no complirà el seu compromís malgrat que al febrer es va afanyar a fer-se la foto al sector IVECO i d'apropiar-se de les obres que vam tirar endavant des del Govern Plural».