Reforma masia Can Cot (1-4-2021)

L'Ajuntament de Parets es gastarà 122.000 euros per consolidar la teulada de la masia de Can Cot, dins del polígon Zeta.

Ara bé, arranjar totalment la masia ens costaria 1 milió d'euros i ara mateix no hi ha previst cap mena d'ús per aquesta construcció de titularitat municipal.

Des d'Ara Parets ERC pensem que abans d'executar aquesta inversió caldria fer una consulta a la ciutadania, tal com el nou Govern sorgit de la moció de censura va fer a l'entorn de la tanca del Sot d'en Barriques, i ratificar la decisió política.

Són molts diners per destinar en un equipament que NO tindrà cap ús futur i que NO hi ha voluntat d'arranjar completament.

És incoherent gastar-se 122.000€ i NO preveure en el pressupost 2021 cap partida per arranjar els degotalls que hi ha a la piscina municipal Miguel Luque o en el pavelló rectangular. També és deplorable l'estat del Casal Can Butjosa o del Casal Ca n'Oms.

L'Ajuntament de Parets disposa de 50 equipaments municipals que NO manté correctament i ara aposta per fer aquesta inversió, que els socialistes havien criticat durament des de l'oposició.

Pensem que la inversió ha d'anar acompanyada d'un pla d'usos sinó NO té cap sentit, malgrat que tots i totes defensem la conservació del nostre patrimoni. Però ha de tenir una finalitat a curt termini.

Així ho vam traslladar en el Ple de la setmana passada.