Compra escombradora (3-1-2021)

[VÍDEO] En el darrer Ple de l’Ajuntament de Parets, celebrat el passat 22 de desembre, vaig demanar a l’exalcalde socialista i cap de l’oposició, Francesc Juzgado, que actuï amb responsabilitat i faci política amb més rigor i serietat.

I és que si hem hagut d'afrontar l'adquisició d'una escombradora és perquè en el contracte heretat del PSC "està tota la maquinària obsoleta".

Així de clar, les dues màquines que disposava fins ara l'empresa URBASER (RAVO i DULEVO) ja estan del tot amortitzades i NO funcionen.

I per disposar com més aviat millor de la nova escombradora s'ha apostat per adquirir una màquina de la marca RAVO que té aproximadament unes 6.000 hores de treball i el motor totalment nou.

Ens costarà 21.920 euros (sense IVA) anuals durant set anys, incloent-hi reparacions i el seu manteniment.

"Si ara aquest govern es posa a licitar una escombradora nova, segurament la tindríem, amb una mica de sort, per a la primavera, quan no ens faria falta".

“Sr.Juzgado a vostè li hem trobat a faltar fer autocrítica de la gestió que varen fer d’aquest contracte i el que veiem fins i tot és a l’exalcalde fent-se vídeos apilant fulles al carrer La Salut", per cert al costat d’un exregidor socialista que va ser regidor de serveis, obres i via pública en el moment de la concessió”.

L’adquisició de la nova escombradora va tirar endavant amb els vots a FAVOR d'Ara Parets Esquerra Republicana, SEAP, PxR-JxCAT i C's.

#PleParets #Escombradora #ViaPública #Neteja #ParetsdelVallès