Qui sóc

Vaig néixer a Parets del Vallès el 12 de desembre de 1973 al barri de la Linera on els meus besavis (Seguer) van venir a viure el 1911 procedents de Terol.

Formo part d'una família llargament vinculada amb l'esport i la política local paretana.

El germà del meu avi (Esteve Seguer Forés) va ser regidor de l'Ajuntament de Parets per la UGT i va morir afusellat al Camp de la Bota de Barcelona pel franquisme (1939).

El meu cosí (Joan Seguer Tomàs) va ser regidor i alcalde de Parets del Vallès (1990-2011), promotor de la campanya Un País, una Bandera.

El meu cosí (Josep Seguer Sans) va ser jugador internacional del FC Barcelona i membre de l'equip de les Cinc Copes.


Formació:

Tinc les llicenciatures en Periodisme i en Història Moderna i Contemporània per la UAB i estudis de Comunicació Audiovisual per la UOC.

Vaig ser director de l'emissora municipal de ràdio Rap 107 FM, director del canal de televisió Vallès Visió i director de continguts de Parets Connecta.

He treballat a la Fundació Irla (2016-18) i des de febrer de 2018 sóc el tècnic de formació d'Esquerra Republicana de Catalunya a la Seu Nacional del partit.

He col•laborat a Ràdio Montornès, El 9 NOU Vallès Oriental, Sport i El Mundo Deportivo.

Creador del diari 'Digital Vallès' i coautor de les publicacions El futbol a Parets (2009) i El ciclisme a Parets (2015).


Des de setembre de 2015 sóc militant d'Esquerra Republicana i estic afiliat al sindicat Comissions Obreres.