Qui sóc

Jordi Seguer Romero
Jordi Seguer Romero

Benvingut al meu perfil, 

sóc en Jordi Seguer i Romero i vaig néixer l’any 1973 al barri de la Linera, després que els meus besavis hi vinguessin a viure l’any 1911 desde Terol.

Formo part d'una família llargament vinculada amb l'esport i la política local paretana.

Pel vessant polític, el germà del meu avi, l’Esteve Seguer i Forés, va ser regidor de l'Ajuntament de Parets per la UGT i va morir afusellat al Camp de la Bota de Barcelona pel franquisme l’any 1939.

El meu cosí, Joan Seguer i Tomàs, va ser alcalde de Parets del Vallès i impulsor de la campanya ‘Un país, una bandera’. 

En l’àmbit esportiu, el meu cosí, Josep Seguer i Sans, va ser jugador internacional del FC Barcelona i membre de l'equip de les Cinc Copes.

Quan era petit practicava tot tipus d’esports i jugava als camps que hi havia de l’antiga fàbrica de la Linera on durant molts anys servien d’esbarjo pel jovent de la zona. També vaig jugar al bàsquet amb l’equip de les Monges a les escoles esportives.

Als 13 anys la meva afició va fer un gir i vaig començar a col·laborar a la ràdio local, Rap 107, de la mà del meu mestre, en Jaume Anfruns.

Aquesta nova afició em va portar a professionalitzar-me assolint la llicenciatura en Periodisme i en Història Moderna i Contemporània per la UAB, i també estudis de Comunicació Audiovisual a la UOC.

En aquests anys, he estat director de l'emissora municipal de ràdio Rap 107 FM, director del canal de televisió Vallès Visió, creador del diari ‘Digital Vallès’ i director de continguts de Parets Connecta.

També he col•laborat a Ràdio Montornès, El 9 NOU Vallès Oriental, Sport i El Mundo Deportivo. I sóc coautor del llibre ‘El futbol a Parets’ i ‘El ciclisme a Parets’. 

Recentment, he treballat a la Fundació Irla i a Esquerra Republicana on he portat els projectes de formació, i a la Federació de Municipis de Catalunya d’on he estat el Secretari General i cap de gabinet de la presidència.

L’any 2015 vaig acceptar liderar la candidatura d’Ara Parets Esquerra Republicana perquè creia que havíem de fer un gir en la gestió de la política municipal i iniciar un nou projecte de futur pel nostre poble.

Això em va portar l’any 2019 a ser l’alcalde de Parets del Vallès durant 19 mesos, fins que Sumem Esquerres i el PSC ens van fer una moció de censura per retornar als de sempre.

Ara tenim una oportunitat única per tornar l’esperança als paretans i paretanes, i és per això que sóc el candidat a l’alcaldia de Parets per Ara Parets ERC amb tota la força del món per tornar-hi!