Gràcies, Parets

Gràcies, Parets
Gràcies, Parets

Benvolgut veí, benvolguda veïna,

Els resultats de les eleccions municipals del passat 28 de maig van parlar d’una manera molt clara: la llista d'Ara Parets ERC va ser la més recolzada amb 2.423 vots i un total de 7 regidors i regidores.

Per primer cop a la història el PSC no va ser el més votat, i les forces que fins ara governaven han perdut suports, tant en nombre de regidors com en vots, quasi 2.000.

Moltes gràcies a tota la ciutadania de Parets que ens va fer costat a les urnes, perquè va creure que el nostre projecte de futur pel poble era el més sòlid, rigorós i viable per tirar endavant.

A partir d’ara iniciem una nova etapa al consistori, sent la força més votada i amb un grup municipal majoritari que voldrà ser útil a la ciutadania que ens ha donat suport.

Treballarem per fer realitat des de l’oposició les nostres propostes electorals i per ser la vostra veu en el plenari.

Volem que Parets avanci de manera conjunta i que s’arribin a grans consensos en qüestions de poble. Però per això caldrà que hi hagi voluntat per part de tothom: transparència, participació, pluralitat, confiança i sentit comú en la presa de decisions.

El canvi cada cop és més a prop. Aquesta vegada ha estat per tan sols 44 vots que la coalició de govern actual ha pogut continuar en el poder.

Perquè Parets es mereix continuar amb la transformació iniciada amb el Govern Plural, que ha sortit clarament reforçat de les urnes.

Per últim, posar en disposició el grup municipal d’Ara Parets pel Canvi – Esquerra Republicana per escoltar les problemàtiques i propostes de tots vosaltres i poder-les traslladar al consistori paretà.

 

Cordialment,

Jordi Seguer Romero

Alcalde de Parets del Vallès (2019-2021) i candidat d’Ara Parets a l’alcaldia 2023