10 coses que no sabies de Jordi Seguer, cap de llista d'Ara Parets ERC

10 coses que no sabies de Jordi Seguer, cap de llista d'Ara Parets ERC
10 coses que no sabies de Jordi Seguer, cap de llista d'Ara Parets ERC

En Jordi Seguer, candidat a l'alcaldia de Parets en aquestes eleccions municipals del 28 de maig sempre serà recordat per haver estat l'alcalde de Parets que va gestionar la pandèmia de la Covid-19 i que es va deixar la pell per tal que la població patís el menys possible els efectes socials i econòmics d'aquell període.

Però hi ha algunes altres curiositats que segurament no coneixeu:

1. Va néixer, es va criar i viu en una de les antigues cases dels treballadors de la indústria tèxtil La Linera. El 1911, els seus besavis van venir a viure al carrer Sant Josep, procedents de l’Aragó, per treballar a l'antiga fàbrica, propietat de la família Feliu.

2. Va ser jugador de bàsquet. Quan estudiava a l’escola Nostra Senyora de Montserrat va formar part de l’equip que participava dels Jocs Escolars i alguns dels seus entrenadors van ser en Jordi Turull i l’Ivo Mompart.

3. El seu curs va estrenar l’edifici de l’Institut Torre de Malla. El Jordi va estudiar el batxillerat en les aules prefabricades que hi havia al recinte de l’escola municipal Pau Vila i que posteriorment va estrenar el nou edifici, estudiant el COU.

4. Es va acollir a l’objecció de consciència. En Jordi va prendre aquesta decisió essent fidel amb els seus valors i no va fer mai el servei militar.

5. Va ser company de classe d’Oriol Junqueras a la universitat. A la llicenciatura d’Història Moderna i Contemporània a la UAB va coincidir a les mateixes aules que el president d’ERC. També es va llicenciar en Periodisme.

6. Va estar 23 anys col·laborant i treballant amb RAP 107. Amb 13 anys va començar a col·laborar a Ràdio Parets i el seu mestre va ser en Jaume Anfruns. En Jordi acabaria retransmeten tot tipus d’esdeveniments esportius i va ser, fins i tot, director de la ràdio.

7. Juntament amb el periodista i historiador Carles Font, va escriure els llibres d’història sobre el futbol i el ciclisme a Parets, que formen part de la col·lecció Estudis Locals.

8. Va ser el primer director que va tenir el canal Vallès Visió, entre 2009 i 2013, i que va presentar programes informatius i d’entrevistes polítiques. Per la seva taula de plató van passar entre d’altres en José Montilla, president de la Generalitat, els consellers Joan Saura i Montserrat Tura o dirigents com Felip Puig i Jordi Turull.També la gran majoria dels polítics locals dels ajuntaments que formaven part d'aquell consorci.

9. És amant del running. En Jordi és un apassionat de l’esport i acostuma a entrenar cada setmana i a participar en la majoria de curses i marxes que es fan a Parets durant tot l’any.

10. El seu menjar preferit és el japonès. En el seu temps lliure li agrada gaudir amb els seus amics d’un bon plat de sushi i d’una conversa distesa.