Carta a tots els paretans i paretanes

Carta a tots els paretans i paretanes
Carta a tots els paretans i paretanes

Benvolgut, benvolguda,


El 28 de maig haurem d’escollir qui governarà el nostre poble durant els pròxims quatre anys.

Aquesta carta és per explicar-vos que Ara Parets ha decidit escollir-me de nou i per unanimitat, com a cap de llista de la candidatura que presentarem en aquesta cita amb les urnes.


A Parets fa temps que hi ha una situació de paràlisi i de manca d’energia. Després de quaranta anys, el Govern Socialista ha esborrat el projecte de futur pel nostre poble dedicant-se a gestionar ‘com sempre’, i és evident que el municipi necessita i mereix un canvi.

Cal posar Parets al dia amb un projecte valent i transformador, que prioritzi les necessitats dels paretans i les paretanes, i sobretot, cal tornar l‘ambició al nostre poble.


El 2019, quan vam assolir l’alcaldia vam començar a desplegar un model de poble amb la implicació de tota la ciutadania i carregat d'il·lusió, d'orgull i de ganes.

El Govern Plural va ser un govern de carrer, d’estar a tot arreu escoltant a tothom i amb una impecable gestió del dia a dia, inclús durant els moments més durs de la pandèmia.

La moció de censura ens va retornar a la vella política de les grans obres milionàries i a oblidar molts dels compromisos amb els diferents barris de Parets del
Vallès.

No hi ha il·lusió més gran que la de ser alcalde del meu poble, on he nascut, crescut i viscut i res millor que fer-ho amb persones que s’estimen i treballen per
Parets.

És per això que em poso a la vostra disposició per escoltar-vos, recollir les vostres propostes per millorar el nostre municipi.

Podeu fer-ho a través del whatsapp 611.40.81.88 o a través de les xarxes socials i mirem de trobar-nos.


El moment és ara, el 28 de maig tenim l’oportunitat de donar un cop de timó amb direcció al futur, ara tenim més força per tornar-hi.


Moltes gràcies,


Jordi Seguer Romero
Alcalde de Parets del Vallès (2019-2021) i candidat d’Ara Parets a l’alcaldia 2023