Més despesa per Televisió Parets

Més despesa per Televisió Parets
Més despesa per Televisió Parets

Quan el Govern Plural, per unanimitat i amb l'únic vot en contra del PSC, va decidir la sortida del consorci Vallès Visió es va fer, entre altres motius, per baixar l'IBI dels veïns i veïnes de Parets de tot aquest mandat.

També perquè creiem que una nova plataforma comunicativa que s'adaptés als nous temps, plural, oberta i participativa a la societat paretana era la millor via per abordar la comunicació al nostre municipi, amb tota la confiança amb els professionals de l'Ajuntament per liderar aquest canvi.

Sempre es va fer amb la voluntat de ser justos, eficients i de reduir al màxim la despesa de més de 150.000€ anuals aprofitant al màxim els recursos propis.

Per tot plegat ens torna a sorprendre que ara la Regidoria de Comunicació, en mans de Casandra Garcia, hagi decidit ara licitar el servei d'streaming de TV PARETS per 25.000 euros l'any.

A aquesta quantitat cal sumar-hi totes les contractacions que s'han anat fent al llarg de la seva gestió tant d'empreses externes com de personal propi.

El seu canal de televisió, ni plural, ni obert, ni participatiu, ens està costat molt més del que mai ens podíem imaginar per fer una comunicació personalista i interessada, molt llunyana de la ciutadania i les entitats.

Mentrestant al llarg d'aquest mandat s'ha negat a complir amb el mandat del CAC i juntament amb el PSC ha rebutjat la creació del Consell Assessor de Mitjans de Comunicació o a nomenar a través del plenari el director dels mitjans, mecanismes de control regulats per llei.

Des de l'inici de funcionament de TV Parets, mai se'ns han facilitat les dades d'audiència ni de visualitzacions de totes les emissions en directe ni dels reportatges a mida que s'han elaborat.

La mateixa regidora prometia en campanya acabar amb el 'Cortijo', però ella ha muntat el seu propi.