Una nova estació de tren del segle XXI

Una nova estació de tren del segle XXI
Una nova estació de tren del segle XXI

Des d’Ara Parets ERC diem SÍ a la nova estació de tren de Parets, diem SÍ al park and ride que vam liderar conjuntament des del Govern Plural, recuperant un vell projecte de 2010, durant l'alcaldia de Joan Seguer.

Per això vam donar suport a la proposta de signatura de conveni amb ADIF i la Generalitat, aprovada per unanimitat en el darrer ple extraordinari, i que ens farà aportar 2,2 milions euros per tirar endavant aquesta inversió.

Aquest és un projecte que no comença el 2020 sinó que ve de lluny. Nosaltres no hem volgut mai eliminar el passat i tota la feina feta pels servidors públics de l’Ajuntament siguin del color que siguin.

I el que menys ens preocupa és que el nostre nom acabi sortint en els llibres d’història.

La gent d’esquerres no treballem en el plenari per passar a la història ni perquè ningú ens posi medalles o reconeixements.

La gent d’esquerres treballem per l’interès general dels paretans i paretanes, treballem pel bé comú i ho fem per damunt dels personalismes.

Dels que hi havia en el 2010, dels que hi vàrem ser entre 2019 i 2021, dels que hi són ara mateix o dels que hi seran el 2024 o més endavant quan s’executin les obres.

La nova estació de tren de Parets ha de donar un impuls a tot un àmbit com és el de Can Roure, final de l’avinguda Espanya i en el futur en la possible perllongació del carrer Prat de la Riba de l’Eixample

Parets es mereix una nova estació i també un park and ride, que evidentment finançaran 3 administracions diferents que han vist la necessitat d’arribar a acords per resoldre un deute històric. Ara bé, de res servirà una nova estació si no arriba la doble via en direcció Vic i Barcelona i si no es millora el servei tan deficient.

Aportar 2,2 milions d’euros des de les arques municipals és una inversió considerable i ens hem d’armar de valor i explicar a la ciutadania que aquest projecte que totes les forces prioritzem passarà per davant d’altres i que caldrà fer els ajustos necessaris en els pressupostos, perquè condicionarà en excés la política d’inversió del Govern que sorgeixi de les eleccions del 28 de maig de 2023.

Ho dèiem quan lideràvem el Govern Plural i ho diem ara des de l’oposició, comptin amb Ara Parets ERC en tot allò que puguem ajudar en aquest i altres projectes, perquè a nosaltres ens mou l’interès general i la millora de la qualitat de vida dels paretans i paretanes, que necessiten solucions i alternatives a les noves mobilitats que s’estan imposant.

 

Jordi Seguer Romero

Exalcalde de Parets del Vallès

Regidor a l’oposició Ara Parets ERC-AM