Gràcies, Parets

Gràcies, Parets
Gràcies, Parets

El 15 de juny de 2019 vaig prometre el càrrec d’alcalde de Parets del Vallès amb la voluntat de servir a tots els veïns del municipi. Volia ser alcalde de tots i totes i m’he esforçat per aconseguir-ho amb encerts i també errors. Des d’aleshores m’he dedicat a treballar pel meu poble incansablement, buscant els consensos necessaris i l’interès general de la població, fugint dels interessos personals i de les velles polítiques opaques de sempre.

Vull agrair immensament a tota la població de Parets que m’ha donat una oportunitat malgrat que no confiava en excés amb la coalició de govern que vam formar després del pacte del govern plural. També vull demanar disculpes si en alguna d’aquestes accions de govern no hem estat encertats. Treballar, treballar intensament i prendre decisions també comporta cometre errades.

Em quedo sens dubte amb les nombroses mostres de suport i agraïment de tants i tants veïns que aquests dies han remarcat la transformació duta a terme a l’Ajuntament i el canvi en les maneres de fer política del nou Govern Plural, en tan poc temps.

Sabem que en el joc de la política, les mocions de censura són eines legítimes que s’utilitzen per forçar canvis de govern. Ara bé, presentar una moció en plena pandèmia de la Covid-19 contra el govern del qual es forma part és una actitud clarament irresponsable. En un moment històric on les forces polítiques hem de sumar esforços, veiem com altres amb interessos que avui dia desconeixem, aposten per trencar el govern del canvi i per capgirar el model de governança al municipi.

Com a alcalde em sento molt orgullós de tota la gestió de cadascuna de les regidories de les tres forces polítiques. Un govern que ha governat i que ha estat a l’altura del moment històric. Al costat també de la defensa dels drets i llibertats i dels nostres veïns represaliats com en Jordi Turull, en David i l’Alvaro.

Un govern que ha estat molt humà, que ha trepitjat el carrer, que ha escoltat a la gent i que mai ha marcat distàncies amb la ciutadania.

També el meu reconeixement cap a tota la plantilla de treballadors i treballadores de l’Ajuntament. Sense vosaltres el canvi tranquil no hauria estat possible, gràcies per posar-hi les ganes i l’empenta necessària, gràcies per treballar tan a fons i per haver demostrat que tenim una plantilla de primera en un Ajuntament de primera.

A partir d’ara continuarem treballant des l’oposició, de manera constructiva, per portar a la pràctica tots aquells projectes que deixem embastats en cada regidoria i que reclamarem la seva execució.

Plego d’alcalde, però continuaré com a regidor, i ho faig amb el mateix patrimoni amb el qual em vaig incorporar, amb moltes hores de servei públic i amb el convenciment que quan treballes a gust per servir al teu poble, els sacrificis que has de fer valen la pena.

Des de ja mateix treballarem incansablement per tornar amb més força el 2023. I per portar a la pràctica un canvi nítid a l’Ajuntament, amb Parets de vidre com hem fet fins ara amb coherència i eficàcia, que respongui a l’interès general i que s’allunyi dels interessos particulars i dels protagonismes.

"Ens aixecarem i ho tornarem a fer d'aquí a dos anys, no us càpiga cap dubte. El camí per guanyar no és lluitar, qualsevol conflicte es resol amb respecte, amb tolerància i amb diàleg".