Residència Pedra Serrada de Parets del Vallès, exemple de bona gestió

Residència Pedra Serrada de Parets del Vallès, exemple de bona gestió
Residència Pedra Serrada de Parets del Vallès, exemple de bona gestió

Som conscients del gran impacte que ha tingut la Covid-19 sobre la salut de les persones usuàries dels centres de dia i les residències de persones grans.

Sens dubte, es tracta d’un col·lectiu especialment vulnerable i més encara, com ha quedat palès, davant d’aquesta malaltia.

La Residència Pedra Serrada de Parets no ha estat una excepció.

Malauradament hem hagut de plorar la pèrdua d’avis i àvies del nostre poble, en una situació molt  excepcional que ens ha fet aflorar sentiments d’impotència i ràbia, però sobretot de gran tristor.   

La primera onada de la pandèmia va sacsejar especialment les residències.

L’elevat índex de defuncions per Covid en aquests equipaments va donar lloc a investigacions per comprovar possibles casos de negligència.

En aquest sentit, ens congratulem que la Fiscalia de Granollers hagi arxivat les diligències obertes a les residències gestionades per la Fundació Sanitària Mollet, entre les quals es troba la Residència Pedra Serrada. Clarament, i tal com esperàvem, no s’ha trobat cap indici de mala praxis.

Val a dir que, des del primer moment hem confiat plenament en la bona gestió de la Fundació, a qui ja vam traslladar tot el suport de l’Ajuntament de Parets.

Som coneixedors del gran esforç amb què han treballat per establir totes les mesures preventives i de seguretat per protegir tant les persones residents, com els familiars i els professionals del centre residencial.

Vull fer arribar el màxim agraïment del municipi de Parets i de la institució que represento a tot l’equip assistencial i de professionals que treballen a la Residència i al Centre de dia, a l’equip directiu i als responsables de la Fundació per la tasca desenvolupada en aquest complex escenari.

Us encoratgem a seguir treballant amb aquesta gran vocació de servei a l’atenció i cura dels nostres avis i àvies.

D’altra banda, no podem deixar d’agrair també el suport rebut per part de les famílies, que en tot moment han confiat en la Residència Pedra Serrada.

Desitgem que es restablexi ben aviat la normalitat i que ens permeti tornar a gaudir de les estones de companyia amb els nostres familiars, que encara a hores d’ara es veu truncada per una situació tan imprevista.

 

Jordi Seguer

Alcalde de Parets del Vallès