Presentació campanya 'Ara més que mai'

Cloenda presentació campanya 'Ara més que mai'
Cloenda presentació campanya 'Ara més que mai'

Els testimonis que avui hem escoltat m’han fet evocar la meva infantesa, quan acompanyava la mare a Can Boter, a la Cooperativa la Progressiva o a les parades del mercat de l’Eixample que tanta vida tenien.

O quan, en sortir d’escola, passava per la papereria que regentava l’Antònia Puig al carrer Sant Antoni ; la Comercial Servei al Raval o quan anava a comprar algun dolç a la pastisseria Can March, d’en Jaume Anfruns.

El meu germà i jo portàvem roba de Can Càliu o de la Baby de la Rosita i el Pere Planas. El meu pare em va aficionar a llegir el diari els diumenges que compràvem a Ca la Sebastiana, en el carrer Major.

Sens dubte, el petit comerç és una part molt important de les nostres vides. Hi hem crescut amb ells i ens han vist créixer.

És cert que les coses han anat canviant en l’àmbit del comerç i malauradament, moltes tendències han marcat la compra més impersonal, sense pretendre establir cap vincle amb qui hi ha darrera el mostrador.

Els que hem crescut i viscut amb les botigues de barri, a peu casa, sabem apreciar el gran valor que aporten a la vida del poble.

I és que cap centre comercial dels nostres voltants pot competir amb el patrimoni humà que tenim als comerços dels nostres barris.

És per això, que volem tornar a veure el dinamisme comercial que havia tingut Parets anys enrere i us donarem suport per fer-ho possible.

Aquesta és la voluntat d’aquesta campanya: Ara més que mai!

Apostem per un model de proximitat, de confiança, de servei personalitzat, de qualitat i de tracte amable.

Perquè en realitat, entrant a qualsevol botiga de Parets trobes cares amigues.

Algunes són conegudes, com l’Èrika, dels Somiadors, filla d’en Ramon Mariscal, amb qui tantes hores de ràdio vam compartir a RAP107, o la Isabel i l’Eva, de la Farrés, en Pere i l’Albert de la Paretense o la Graziella de les Loteries… Sou molts, amb històries i anècdotes fantàstiques i volem que tothom us conegui i coneixe’us a tots.

Moltíssimes gràcies per aportar el millor de vosaltres al nostre poble, sense vosaltres Parets no seria el que és. ARA MÉS QUE MAI, en aquesta situació que ens està tocant de viure, hem de comprar a Parets i ARA MÉS QUE MAI, hem de deixar-nos cuidar.

I moltíssimes gràcies també a totes les col·laboracions: al Centre d’Estudis Musicals Maria Grever i a tot l’equip de músics per aquesta fantàstica banda sonora, al Marc Vila per tot el disseny de la imatge gràfica,  a l’Arian Botey i a la Laura Pallarés, que han gravat i editat hores i hores per acostar-vos a tothom amb les millors històries de cadascun de vosaltres,. I també, per suposat, als tècnics de Comerç i de Consum, a l’Òscar i l’Assumpta, i als regidors Joan Martorell i Neus Jordà.

És una gran campanya que, de ben segur, ens farà més GRANS.

Bona tarda i ens veiem pels carrers FENT POBLE.