Sessió empreses Parlem-ne - Escenari PostCOVID

Sessió empreses Parlem-ne - Escenari PostCOVID
Sessió empreses Parlem-ne - Escenari PostCOVID

Benvolguts, benvolgudes. En primer lloc, volem agrair-vos a tots i a totes la vostra assistència a aquesta sessió del fòrum de debat Parlem-ne, l’escenari post-Covid, dedicat específicament l’àmbit empresarial.

La crisi sanitària de la Covid-19 ha tingut una gran impacte econòmic i un trasbals també en tot el sector empresarial.

Se’ns presenta un nou paradigma i, ara més que mai, pensem que la suma d’esforços i les sinergies, poden convertir-se en un  instrument  cabdal per replantejar el futur més immediat i a mig termini en matèria de reactivació econòmica.

Parlem en clau local i del nostre àmbit d’influència més proper, partint de la voluntat d’establir un vincle directe amb el teixit econòmic i social.

Estem convençuts que poden establir vies de col·laboració público-privades adreçades a fer realitat aquesta reactivació econòmica.

En aquest sentit, tenim la voluntat de reformular i tornar a posar en funcionament el Consell Industrial de Parets del Vallès, del qual el regidor Joan Martorell, aquí present, en serà el referent.

Parets és un municipi industrial per excel·lència, amb grans potencialitats.

Us convido a fer-nos arribar aquelles demandes o propostes encaminades a mantenir i intensificar aquesta activitat, que suposa un benestar global.

Vull, en una última instància, agrair en nom de la institució i de la població, el gran gest solidari de les empreses de Parets que ens va permetre afrontar millor la crisi sanitària.

Ens hagués agradat celebrar aquesta sessió amb anterioritat però les restriccions no ens ho han permès. En aquest període hem actuat en tot allò que hem considerat que podia contribuir a una millora de la situació. Ara però, segur que les vostres aportacions, ens permetran avançar d’acord amb les vostres necessitats.

Moltes gràcies de nou per acceptar la nostra invitació.