Manifest institucional amb motiu del dol oficial per les víctimes de la Covid-19

Manifest institucional amb motiu del dol oficial per les víctimes de la Covid-19 (5-6-2020)
Manifest institucional amb motiu del dol oficial per les víctimes de la Covid-19 (5-6-2020)

Benvolguts/Benvolgudes. Demà dissabte, 6 de juny, es compleixen els deu dies de dol oficial decretat pel Govern de l’Estat en memòria de les víctimes de la Covid-19.

Des d’aleshores, i com a mostra de condol i en record de les prop de 27.000 persones que han perdut la vida a Espanya a causa de la pandèmia del Coronavirus, l’Ajuntament de Parets ha fet onejar a mig pal les banderes de la plaça de la Vila i ha penjat un llaç negre al balcó de la casa consistorial.

Avui, un dia abans que finalitzi el dol oficial, volem tornar a posar de manifest el suport i escalf d’aquesta institució a tots els familiars de les persones que, malauradament, no han pogut vèncer aquest virus.

Són moltes les pèrdues que ha provocat i sentim una gran dessolació.

Ja ho hem expressat en més d’una ocasió, però tornem a dir que les circumstàncies han fet que la pèrdua dels éssers estimats fos encara més difícil.

S’ha vist agreujada per una situació que mai no haguéssim imaginat. Mostrem el nostre màxim afecte envers totes les persones que ens han deixat i envers les seves famílies i fem menció especial als veïns i les veïnes de la nostra vila.

A poc a poc, i amb tota la precaució, anem fent un pas endavant amb l’anomenada ‘nova normalitat’ però no deixem enrere l’afectació emocional que aquesta crisi sanitària ha suposat per al conjunt de la ciutadania: pel confinament, per cada vivència particular i les pors i les incerteses.

El consistori ha estat al costat de tothom i sobretot dels col·lectius més vulnerables.

Continuem treballant-hi per abocar tots els esforços i donar resposta a cada necessitat dels nostres ciutadans i ciutadanes. Val a dir que no hem estat sols en aquesta tasca.

Parets ha deixat palès una vegada més el seu tarannà generós i solidari, tant del teixit empresarial i comercial, com les persones a títol personal que s’han abocat a ajudar el poble. Moltes gràcies

Parets del Vallès, 5 de juny de 2020