En record de totes les víctimes del Coronavirus a Parets

Imatge del ple ordinari celebrat el 30-4-2020
Imatge del ple ordinari celebrat el 30-4-2020

Benvolguts/Benvolgudes.

Iniciem aquesta sessió plenària amb unes paraules en rècord a totes les persones que han perdut la vida a causa del coronavirus i manifestant el condol de la nostra institució als seus familiars.

La pèrdua dels éssers estimats s’ha vist encara més agreujada per aquests moments tan difícils, i des de l’Ajuntament de Parets del Vallès volem transmetre tot el nostre afecte i suport.

Volem fer una especial menció a les persones de la nostra vila que, malauradament, ens han deixat a causa de la covid-19, i que eren usuaris de la residencia Pedra Serrada.

Sens dubte, ens hem vist afectats per  una situació excepcional que poc haguéssim imaginat que ens tocaria de viure. Una situació, val a dir, que té una afectació emocional per al conjunt de la ciutadania, tant pel confinament global com per cada cas particular i que som conscients que han generat i continua generant pors i incerteses.

El consistori ha estat al costat de tothom i sobretot dels col·lectius més vulnerables i continuarem abocant-hi tots els esforços per donar resposta a cada necessitat dels nostres ciutadans i ciutadanes.

I és justícia dir que no hem estat sols en aquesta tasca. Parets ha deixat palès novament el seu tarannà generós i solidari, tant del teixit empresarial i comercial, com de persones a títol personal que continuen abocades a ajudar el poble. No hi ha prou paraules per agrair-ho.

I ara, abans de procedir amb la sessió, emplaço al Ple a fer un minut de silenci en record de totes les víctimes i en especial, dels veïns i veïnes de Parets.