Agraïment als professionals sanitaris i serveis d’emergències

Davant la difícil situació que estem vivint per l’amenaça del coronavirus, des de l’Ajuntament de Parets del Vallès volem agrair públicament el gran esforç que estan fent tots els professionals de l’àmbit sanitari i dels serveis d’emergències.

Sens dubte, ens trobem davant d’un dels reptes més grans als quals s’ha enfrontat la sanitat, i la implicació i el compromís dels professionals d’aquest sector són de vital importància i dignes d’elogi.

Pel que fa al nostre entorn més proper, fem arribar el més sincer agraïment a tot el personal del Centre d’Atenció Primària de Parets (CAP), de la Residència Pedra Serrada de Parets del Vallès, del servei d'emergències mèdiques i de l’Hospital de Mollet del Vallès, que fan possible que el sistema sanitari segueixi funcionant amb normalitat tot i la situació d’excepcionalitat.

En el cas de la nostra residència Pedra Serrada som conscients de la situació complicada però treballem de la mà de la Fundació Sanitària Mollet per garantir el servei i l'assistència mèdica a tots els avis i àvies residents.
 
Fem extensiu aquest agraïment a tots els efectius de la Policia Local, que han intensificat el servei amb una major dotació de patrulles, així com al cos de voluntaris de Protecció Civil.

Recordem que cal actuar amb responsabilitat i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries, per evitar al màxim la propagació del virus.

Som conscients que s’està demanant un gran compromís col·lectiu, però és cosa de totes i de tots fer el possible per superar aquesta situació.

Gràcies també al conjunt de la ciutadania per la vostra col·laboració.

 

Jordi Seguer

Alcalde de Parets del Vallès