Per responsabilitat i solidaritat, cuideu-vos!!

Per responsabilitat i solidaritat, cuideu-vos!!
Per responsabilitat i solidaritat, cuideu-vos!!

Benvolguts veïns / Benvolgudes veïnes

La fase d’alerta amb relació a la infecció del Coronavirus ens situa en un escenari excepcional. Des de l’Ajuntament de Parets del Vallès estem fent un seguiment constant de la situació al nostre municipi, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, que ens han portat a adoptar mesures que evitin al màxim la seva extensió. 

Som conscients que l’excepcionalitat d’aquesta situació té una afectació en la vida quotidiana, amb l’aplicació de mesures restrictives que tenen com a finalitat prevenir-ne el contagi. Entenem els inconvenients, les dificultats i l’esforç que això suposa i us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

És important mantenir la calma però, alhora, evitar riscos innecessaris.

És per això que us demano seguir les recomanacions comunicades per la Generalitat de Catalunya i les autoritats sanitàries.

Els darrers dies, des de la Comissió de Seguiment del Coronavirus a Parets, hem adoptat mesures que hem considerat imprescindibles, com ara el tancament de tots els equipaments culturals, esportius i de lleure; el tancament de les escoles bressol municipals i l’Escola Municipal Pau Vila; el tancament del Centre de Dia Pedra Serrada i la restricció de visites familiars a la Residència. Alhora ha estat cancel·lada tota la programació prevista des del 12 de març fins al 22 de març. Així mateix, hem compartit aquesta recomanació amb les entitats locals.

Tot i això, des de la Casa de la Vila continuem treballant per donar resposta a les vostres necessitats. Per això, en cas que requeriu contactar amb l’Ajuntament, és preferible fer-ho per canals no presencials. Podeu fer-ho telefònicament, a través de correu electrònic i podeu fer també tramitació electrònica, a través del web municipal www.parets.cat  en cas que ho requeriu.

Considerem que l’atenció presencial s’hauria de fer només si és absolutament imprescindible. I és que per poc que pugueu, quedeu-vos a casa i sobretot per responsabilitat i solidaritat, tingueu cura de la vostra salut.

Aquestes mesures són pel bé tota la ciutadania i ens ajuden a reduir les situacions de risc. Esperem que es restableixi la normalitat al més aviat possible.

Gràcies pel vostre suport i comprensió, ens teniu a la vostra disposició.

 

Jordi Seguer

Alcalde de Parets del Vallès