10 anys de Parets contra el càncer

10 anys de Parets contra el càncer
10 anys de Parets contra el càncer | Miquel Portell (AF Parets)

Tots els que estem avui en aquest sopar benèfic som conscients que la lluita contra el càncer és cosa de tothom, que tota solidaritat i tota aportació per lluitar contra aquesta malaltia és fonamental.

Aquest acte posa de manifest que Parets té una sensibilitat especial en aquest àmbit. I tot, gràcies a una entitat, Parets contra el càncer, que compleix 10 anys fent una tasca encomiable.

No hi ha prou paraules per agrair el seu esforç, les hores que hi dediquen, el servei de voluntariat, l’acompanyament a les famílies, i el suport que presten a les persones que pateixen la malaltia en àmbits com la nutrició, la fisioteràpia o la psicologia.

Si hagués de definir amb poques paraules que és Parets contra el càncer, diria que són persones amb gran qualitat humana, persones solidàries que dediquen gran part del seu temps sense demanar res a canvi, persones que contribueixen a fer més fàcil la lluita contra aquesta patologia.

I em consta que ho feu des de l’estima, des de l’amor... és per això, que en nom del municipi i de l’Ajuntament de Parets, us volem fer entrega d’aquest obsequi institucional fet especialment per a vosaltres i que representa l’essència del que sou, un gran cor. 

Moltes gràcies per la feina que feu i moltes felicitats!!