En record de la nostra companya Montse Lara

En record de la nostra companya Montse Lara
En record de la nostra companya Montse Lara

Quan en Josep Maria em va demanar que dediqués unes paraules de comiat a la nostra companya Montse em van venir al cap les tantes i tantes vegades que vam compartir junts en aquests 4 anys i mig.

I es que políticament podem afirmar que res del que hem aconseguit a nivell local hagués estat possible sense la seva lluita, la seva perseverança, la seva tossuderia i les seves ganes de viure.

La Montse Lara és sinònim de dignitat i de força. Ella ens ha donat una lliçó de treball constant i de lluita implacable i molts motius per continuar treballant, amb la seva força, per continuar defensant els ideals compartits.

No hi ha prou paraules per expressar la gran pèrdua que sentim tots els membres d’Ara Parets Esquerra Republicana, de Súmate – on va iniciar la seva trajectòria política- i del conjunt d’Esquerra Republicana de Catalunya.

En el sí de l’agrupació local, va exercir com a Secretària d’organització i actualment, era Secretària de la dona, tasca que compaginava amb el càrrec de regidora a l’Ajuntament de Parets del Vallès, en les àrees de Comerç i Gent Gran.   També va ser candidata a les Eleccions al Congrés dels Diputats de 2015 i 2016.

Ha estat, sens dubte, una militant exemplar. Activista en la defensa de la democràcia i de les llibertats, ferma en les seves conviccions i una gran lluitadora en tots els àmbits.

Va lluitar per Catalunya, per Parets, per les esquerres i per la República. I l’hem vist lluitar tossudament, amb la mateixa força, per vèncer la malaltia.

De fet, va sortir al carrer la nit del 14 d’octubre per manifestar-se pels carrers de Parets contra la sentència que condemnava a quasi 100 anys de presó als líders polítics i socials de Catalunya. I ens va acompanyar en el darrer ple celebrat el 24 d’octubre.

I és que malgrat la malaltia va poder fer realitat un dels seus somnis, ser regidora a l’Ajuntament, i en una de les àrees que més li agradaven, tractar amb la gent gran del nostre poble.

Montse, allà on siguis et tindrem en el nostre cor i els teus somnis seran sempre els nostres.

Descansa en pau