50 anys de Freudenberg a Parets

50 anys de Freudenberg a Parets
50 anys de Freudenberg a Parets

Benvolguts i benvolgudes,

És un honor per l’Ajuntament de Parets poder assistir avui a la Jornada de celebració del 50è aniversari de la multinacional Freudenberg al nostre país, amb una important presència a la nostra vila.

El municipi de Parets acull 4 de les 7 plantes que Freudenberg té al conjunt del territori espanyol i, avui, en aquest esdeveniment commemoratiu, en nom de la institució i en representació de tot el poble, volem manifestar el nostre més sincer agraïment per aquesta aposta de formar part del nostre teixit industrial i de casa nostra.

Freudenberg forma part de la història de Parets. El vincle és molt estret en tots els àmbits. Ha estat i és una empresa que ha generat ocupació al nostre poble i al nostre entorn, però la relació de Freudenberg a Parets va molt més enllà del vincle estrictament laboral o industrial.

Des de la nostra perspectiva d’administració local, vull refermar que  Freudenberg és una gran empresa, corresponsable i implicada amb el territori, integrada completament amb la vida quotidiana de la nostra vila, amb l’educació, amb la solidaritat, amb el medi ambient, i per sobre de tot, una empresa amiga.

Fa anys que es treballa conjuntament en molts projectes i ens sentim orgullosos i satisfets de establir vincles entre els sectors públic i privat, sempre en la recerca de millores que beneficien la col·lectivitat.

No és fàcil trobar empreses de la magnitud i expansió de Freudenberg que tinguin un tarannà tan pròxim, afable i col·laborador.

Són 50 anys d’una trajectòria extraordinària i amb una gran projecció de futur, amb la previsió d’una forta inversió segons ens consta.

En nom de Parets, volem felicitar-vos i donar-vos les gràcies per ser a Parets i per ser part de Parets.