És l'hora del canvi

Des d’Ara Parets Esquerra Republicana volem donar les gràcies als 2.295 paretans i paretanes que aquest diumenge ens han donat suport en les Eleccions Municipals.

Amb aquest resultat i la consecució de cinc regidors, resultat històric al nostre municipi, obrim una nova etapa a l’Ajuntament de Parets.

És l’hora del canvi i no podem decebre als més de 4.700 veïns i veïnes del nostre poble que han optat per un nou govern republicà, d’esquerres i en defensa dels drets nacionals de Catalunya.

Un canvi que des d’Esquerra Republicana volem liderar amb generositat, un govern plural que reflecteixi la diversitat que tenim al poble.

Per això apel·lem a la resta de forces que estan disposades a iniciar una nova etapa en la política municipal que se sumin al NOU govern del CANVI.

La ciutadania demana un nou govern més sensible amb la situació política que es viu al nostre país i més concretament amb el nostre veí Jordi Turull.

Però també demana noves formes de fer política, més transparents, més participatives, més pròximes, més dialogants.

Confiem que tots estarem a l’altura i que el pròxim 15 de juny constituirem el nou govern del canvi, un nou govern que ha de generar consensos amplis per transformar i millorar el Parets de les pròximes dècades.

Venim a treballar per Parets, venim a millorar el nostre poble, venim a servir-vos.

És l’hora de la política i des d’Esquerra Republicana no us decebrem.

Moltes gràcies!!