Gràcies per estar sempre al meu costat!

Fa quatre anys et vam presentar com a número 2 de la llista d’Ara Parets Esquerra Republicana després d’haver estat el portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca del nostre poble i d'haver lluitat per salvar moltes famílies d'un possible desnonament.
 
En aquest mandat has liderat bona part de les propostes socials que hem presentat des del grup municipal i has estat al costat de la gent del carrer, donant la cara per ells, pel nostre partit i com no, pel país.
 
Ens has contagiat la teva sensibilitat cap als problemes socials de la gent que més pateix. Sense tu no haurien proposat una Taula d'Emergències Socials, no hauríem demanat mesures per rebaixar els lloguers, un banc d'aliments frescos, la millora del menjador social o un parc d'habitatge assequible.
 
També has estat molt atent a totes les mancances que continuen tenint molts dels barris de Parets i que per al Govern Socialista mai han estat ni seran una prioritat perquè senzillament no són tan rentables electoralment com ho és inaugurar un parc que costa 1,5 milions d'euros.
 
Moltes gràcies Ramon Parés per la feina feta i per tota la que vindrà.La lluita no s'acaba aquí.
 
I gràcies per estar sempre al meu costat!!