'Passejant a Peu de Carrer'

Amb la visita el passat diumenge a Can Riera, l’equip d’Ara Parets ERC vam posar el punt final a la campanya de proximitat a tots els barris de Parets que vam encetar el febrer de 2017.

Han estat onze visites molt intenses per conèixer de la mà dels veïns i veïnes les seves necessitats, escoltar les seves queixes -en moltes ocasions sense resposta per part del Govern Socialista- i compartir les propostes de millora.

Les passejades, batejades amb el nom d’A Peu de Carrer’, han estat el punt de partida de la precampanya de les eleccions municipals de 2019. De totes les impressions recollides n’elaborarem el programa que Ara Parets presentarà en aquesta cita electoral.

Trencant el tòpic que els partits polítics de l’oposició només ens movem poques setmanes abans dels comicis locals, nosaltres hem ampliat encara més el coneixement que ja teníem del territori i hem adquirit compromisos ferms: si som al pròxim govern, solucionarem problemàtiques -que com vam comprovar a Can Riera- continuen encastades des de fa dècades.

En les visites hem percebut il·lusió i moltes ganes de millorar els nostres barris, de convertir Parets en el millor poble del món. I per això ens deixarem la pell!

Paral·lelament continuarem recollint les propostes en les nostres carpes informatives, en les taules sectorials que iniciarem a final d’octubre i com no a través de les xarxes socials.

I a més, demostrant que som un partit pròxim que escolta a tots els paretans i les paretanes, tothom qui ho desitgi podrà intercanviar impressions amb el candidat a l’alcaldia o formar part de l’equip de suport a tota la candidatura.

Estem preparats per liderar el futur Govern de Parets. Amb un projecte on tots i totes siguem Parets i on la vostra opinió sigui veritablement escoltada.
 
Jordi Seguer, portaveu Ara Parets ERC